17 maart 2020 | Beste Collega Ondernemer,

Binnen enkele weken is ons dagelijks leven drastisch veranderd. Het Coronavirus raakt ons allemaal. De maatregelen om de verspreiding van het virus af te remmen zijn noodzakelijk en ingrijpend. In deze lastige tijd proberen wij er ook voor jou te zijn. Als Ondernemersvereniging Nissewaard willen wij jou als ondernemer vragen elkaar te ondersteunen. Dit kan heel eenvoudig door simpelweg elkaars netwerk te gebruiken.

Een voordeel van crisis is dat veel mensen weer vindingrijk en creatief worden. We zien een aantal van onze leden op dit moment met innovatieve ideeën komen, maak hier alsjeblieft gebruik van en probeer je lokale collega te ondersteunen.
Heb je zelf je bedrijfsvoering drastisch aangepast en wil je er iets over kwijt aan onze leden, geef je dan op voor onderstaande rubriek “Onze leden aan het woord”. Door dit medium te gebruiken kunnen we elkaar lokaal goed helpen.

Om elkaar de komende tijd extra te steunen wil ik je vragen jouw lokale netwerk te gebruiken en het gevoel van samenhorigheid welke we binnen de OVN hebben ook te gebruiken in deze, economische minder goede tijden.
Samen staan we sterk en met elkaar kunnen we deze moeilijke periode mogelijk te boven komen!

Met vriendelijke groet,
Kees Klok